Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Circulatie inchisa pe DC 81 in IBANESTI

Circulatie inchisa pe DC 81 in IBANESTI

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primaria Ibanesti va face cunoscut ca pe teritoriul administrativ al comunei Ibanesti, in noaptea de 02-03 august 2011 au avut loc fenomene meteorologice periculoase (ploi insemnate cantitativ, peste 60 l/ mp), care cumulate cu cantitatile foarte mari de pricipitatii semnalate in perioada anterioara (luna iulie) au dus la acumulari mari de apa pe versantii din vecinatatea podurilor si podetelor.

Ca urmare au fost produse pagube insemnate la structura de rezistenta a podului situat pe D.C. 81 in zona «La Turta». Acest pod s-a prabusit. Drumul a fost inchis circulatiei.

Legatura intre centrul de comuna si satul Dumbravita s-a intrerupt pe drumul comunal. Accesul se face alternativ pe drumul judetean DJ 291. Mentionam ca podul este construit in jurul anului 1970.

Masuri luate de catre structurile locale implicate in gestionarea la nivel local a situatiei  de urgenta: Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Politia:

- A fost emisa Dispozitia primarului de inchidere a drumului;

- A fost informat Centrul Operational  al Inspectoratului de Urgenta al Judetului Botosani despre situatia de urgenta produsa;

- A fost informat  Consiliului Judetean Botosani despre masurile luate pentru interventia si diminuarea efectelor situatiei create;

- Circulatia a fost oprita pe D.C. 81 intre localitatile Ibanesti si Dumbravita;

-A fost anuntata salvarea si politia.

- Evolutia situatiei de urgenta este monitorizata de catre angajatii Primariei si de catre membrii voluntari ai SVSU.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani