Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Flutur propune majorarea taxelor şi impozitelor locale pe 2018

Cătălin Flutur propune majorarea taxelor şi impozitelor locale pe 2018

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Primarul Botoşaniului, Cătălin Flutur, a anunţat intenţia municipalităţii de majorare a taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2018. El a declarat, într-o conferinţă de presă, că impozitele şi taxele locale au o pondere foarte mare în bugetul local, iar acestea nu au mai fost majorate din 2013.

„Vom veni în faţa Consiliului şi vom discuta despre nivelul taxelor şi impozitelor pe anul viitor. Sunt trei variante propuse de cei de la Direcţia taxe şi impozite şi vom avea o discuţie cu domnii consilieri. Absolut toate trei presupun o majorare, pe un principiu foarte clar: din 2013 nu s-au mai majorat taxele şi impozitele în municipiul Botoşani”, a precizat Flutur.

El a subliniat că, în acest moment, veniturile municipalităţii acoperă doar funcţionarea Primăriei, fără a permite realizarea de investiţii.

Primarul de Botoşani a arătat că din bugetul local sunt suportate, printre altele, cheltuielile de funcţionare a Filarmonicii, a Teatrului Mihai Eminescu, a Teatrului Vasilache, dar şi subvenţiile la energia termică furnizată în sistem centralizat sau la transportul în comun. Sursa: administratie.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani