Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi ce mesaj a lăsat tânărul care și-a anunțat moartea pe Facebook

Vezi ce mesaj a lăsat tânărul care și-a anunțat moartea pe Facebook

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

La aproape două luni după ce a fost dat dispărut de părinţii săi, un tânăr de 24 de ani din judeţul Botoşani a fost găsit mort în liziera unei păduri, la câţiva kilometri depărtare de sat, într-un loc greu accesibil.

Înainte să dispară, tânărul a făcut pe Facebook o postare în care scria că avea de gând să îşi ia viaţa. Apoi i-a spus şi mamei sale. Era negru de supărare că trebuia să aibă grijă zi de zi de oile familiei.

„Sfarsit de viața pentru mine, m-am saturat de jigniri, injuraturi si bataie de joc, sunt rau cat traiesc si o sa fiu bun când nu o sa mai fiu.”, a scris, pe contul său de Facebook, Dănuț Chipăruș.

Familia tânărului are o stână, iar de animale se îngrijeau băiatul şi tatăl său. Tânărul a fost văzut în viaţa ultimă oară pe 3 august. Era cu animalele pe câmp, când a postat un mesaj în care îşi anunţa intenţiile sinucigaşe. Prietenii lui au crezut însă că e o glumă. Au sunat-o apoi pe mama băiatului, dar nici ea nu i-a crezut. A doua zi tânărul a fost dat dispărut, iar poliţiştii l-au căutat ajutaţi de câini de urmă. Zadarnic însă.

„Da frate ca e mai bine asa, am avut o viața de nimic m-am nascut, am muncit si acum e timpul sa scape taica-miu de mine, el intotdeauna m-a vrut mort, acum sa stie toata lumea motivul”, a mai scris tânărul.

Aurica Chipăruș, mama băiatului: „Din cauza soţului. S-au certat dimineaţa aia şi i-a spus că vinde toate animalele. Băiatul s-a supărat. Băiatul voia duminica liberă, dar el (tatăl) nu voia să îi dea drumul ca se ducea în piaţă. Na, el mai voia şi un liber. Mi-a dat telefon şi a spus: vino că mă spânzur.”

Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o lizieră situată la patru kilometri de Mănăstireni. El a fost găsit de un localnic aflat prin trecere pe acolo.

Dănuț Chipăruș a plecat de la domiciliu, pe 3 august, în loc necunoscut şi nu a mai revenit. Este născut pe 11 martie 1993 în municipiul Botoșani.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani