Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Caravana conducerii ADR nord-est va ajunge la Botoșani

Caravana conducerii ADR nord-est va ajunge la Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

În perioada 11-28 februarie 2020, reprezentanți ai conducerii ADR Nord–Est vor fi prezenți în fiecare județ din regiune, în cadrul unor evenimente de consultare publică dedicate stabilirii viitoarelor priorități de finanțare pentru mediul privat, în perioada 2021-2027.

La Botoșani va ajunge miercuri 12 februarie 2020 între orele 13:00 – 15:00 la Consiliul Județean Botoșani.

România se află, în această perioadă, în plin proces de negociere a documentelor de programare 2021-2027, a logicii intervențiilor propuse, dar și a arhitecturii viitoarelor programe operaționale.

La nivel european, în perioada 2021 – 2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru România, cum ar fi descoperirea antreprenorială, specializarea inteligentă, facilitarea investițiilor în noile tehnologii, adaptarea întreprinderilor la noile cerințe privind o economie cu emisii scăzute de carbon.

Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru a asigura un grad de pragmatism acestui amplu proces de consultare publică. Propunerile dumneavoastră vor fi colectate, discutate și transpuse în linii de finanțare dedicate, conform cu nevoile de dezvoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani