Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!!

Botoșani: Consilierii județeni se întrunesc joi în ședința ordinară din luna octombrie - Vezi ordinea de zi!!

Consilierii județeni se întrunesc joi, 27 octombrie 2016, în ședința ordinară din luna octombrie a Consiliului Județean al județului Botoșani. Ședința va avea loc la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Botoșani. Reamintim că şedinţele sunt publice, la acestea pot participa şi cetăţeni ai județului Botoșani.
 
Proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse la vot Consiliului Judeţean Botoşani, conform ordinei de zi, sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social pentru Formare Profesională (CLDPS) din judeţul Botoşani.

2. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcţii şi a planului de ocupare a funcţiilor publice pentru aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Botoşani, pe anul 2016.

4. Proiect de hotărâre privind avizarea Planului de şcolarizare, aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani, pentru anul şcolar 2016-2017.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii ale unităţilor învăţământului special de sub autoritatea Consiliului Judeţean Botoşani, pentru anul şcolar 2016 – 2017.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu judeţean şi al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe cele două secţiuni, pentru perioada 01.01 – 30.09.2016.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu judeţean cu suma de 7.192,00 mii lei, al bugetului instituţiilor şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii cu suma de 756,20 mii lei atât la partea de venituri, cât şi la partea de cheltuieli, pentru anul 2016 şi efectuarea de modificări în Programul obiectivelor de investiţii, în Lista cuprinzând poziţia globală „Alte cheltuieli de investiţii” şi în Programul obiectivelor de investiţii finanţate din excedentul bugetului local.

8. Proiect de hotărâre privind eliberarea acordului proprietarului pentru obţinerea autorizaţiei de construire anexă gospodărească (capelă) în cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni – U.A.M.S. Mihăileni, judeţul Botoşani.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu în suprafaţă de 61,28 mp în clădirea Pavilion Pediatrie aflată în administrarea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Suharău, bun aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, în vederea desfăşurării activităţii de farmacie.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării şi completării inventarelor bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani, a Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, a Consiliului Local al Municipiului Botoşani, a Consiliului Local al Oraşului Bucecea, a Consiliului Local al Oraşului Flămânzi, a Consiliului Local al Oraşului Ştefăneşti, a Memorialului Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, a celor aflate în concesiunea S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani, precum şi aprobarea înscrierii unor bunuri în domeniul public al Judeţului Botoşani şi darea în administrarea Direcţiei Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Botoşani, realizate în cadrul proiectului de investiţie „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani”.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a suprafeţei de 44,00 mp aflată pe terasa superioară a clădirii Secţiei de Obstetrică-Ginecologie, str. George Enescu nr.6, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflată în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani, în vederea amplasării unei staţii de telefonie mobilă GSM.

13. Proiect de hotărâre privind acordarea către ADI „ECOPROCES” Botoşani a unui mandat de atribuire, în numele şi pe seama Judeţului Botoşani, a contractului de delegare a gestiunii „Concesionarea serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale solide în judeţul Botoşani” – Zona 3 Ştefăneşti şi a unui mandat special privind exercitarea atribuţiilor, drepturilor şi obligaţiilor prevăzute la art. 10 alin. (5) din Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, republicată.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Drumurile județene vor prelua traficul de pe DN 29D Botoșani - Ștefănești - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.