Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Atenție! Nova Apaserv întrerupe din nou apa. Vezi localitățile afectate!

Atenție! Nova Apaserv întrerupe din nou apa. Vezi localitățile afectate!

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în data de 04 august 2015, întrerupe furnizarea apei în comunele Românești, Santa Mare, Călărași, Răuseni, Mihălășeni, Durnești, Trușești, Ungureni, Albești, Todireni, Andrișeni, Bivolari și orașul Stefănești.

Întreruperea furnizării apei se datorează lucrărilor efectuate prin programul ISPA, la Stația de Tratare și Pompare Stefănești.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de joi, 06.08.2015.

Atât specialiștii operatorului de apă cât și cei ai contractantului se angajează să execute aceste lucrări cu cât mai mare operativitate, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai mic.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere.

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani