Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit cu şefii Consiliului Judeţean Botoșani - FOTO

Ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit cu şefii Consiliului Judeţean Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Administratie

Ziua Culturii Naționale (15 ianuarie) și programul dedicat Zilelor Eminescu 2018 au atras pe meleaguri botoșănene, alături de oameni de cultură, reprezentanți ai administrațiilor publice sau cetățeni iubitori de evenimente culturale de calitate și pe excelența sa, domnul Paul BRUMMELL – ambasador al Marii Britanii în România.

Aflat pentru a doua oară la Botoșani, domnul ambasador a avut o întâlnire cu reprezentanții administrației județene: Costică MACALEȚI – președinte al Consiliului Județean, Dorin BIRTA – vicepreședinte și Liviu Constantin TOMA - vicepreședinte.

Discuțiile cordiale s-au axat pe prezentarea succintă a județului Botoșani, pornind de la componența etnică a populației sau migrația forței de muncă, până la infrastructura și economia județului. În contextul apropiatei ieșiri a Marii Britanii din Uniunea Europeană, domnul Brummell a declarat că, dincolo de BREXIT „sperăm să dezvoltăm mai mult legăturile de prietenie cu Botoșaniul și cu România”.

Încântat de vizita la Muzeul Județean Botoșani și la Secția de Etnografie a acestuia și de programul Zilelor Eminescu, domnul ambasador Brummell și-a exprimat dorința de a reveni la Botoșani cât de curând.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Administratie: Alte articole din Botosani