VOLEI | Pro Volei intalneste duminica, de la ora 17 la Polivalenta pe CSM LUGOJ intr-un meci decisiv pentru locurile 5-6

VOLEI | Pro Volei intalneste duminica, de la ora 17 la Polivalenta pe CSM LUGOJ intr-un meci decisiv pentru locurile 5-6

CS Pro Volei va lupta mâine de la ora 17.00 în Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă” din municipiu pentru a-şi asigura prezenţa într-o cupă europeană. După ce au cedat la mijlocul acestei săptămâni la Lugoj în faţa gazdelor de la CSM cu 3-0 şi au fost egalate în play-off-ul pentru locurile 5-8, elevele lui Berthold Văsuică vor încerca să-şi valorifice avantajul terenului propriu în acest meci decisiv, o victorie, indiferent de scorul cu care ar fi obţinută asigurându-le botoşănencelor calificarea în finala play-off-ului 5-8, unde ar urma să întâlnească CSU Tg. Mureş, formaţie calificată în detrimentul celor de la CSMU Craiova.

“Sunt convins că vom obţine victoria, iar aceasta va fi una lejeră. Ceea ce am păţit noi la Lugoj, vor păţi şi adversarele la noi. Am mai spus-o şi o repet: vor acuza starea de oboseală, având aşa cum am făcut-o noi, având în vedere distanţa mare pe care o vor parcurge şi vor pierde fără replică”, a declarat Cătălin Obuf Buhăianu, preşedintele de onoare al Pro Volei.

În cazul în care jocul o va cere, nu este exclus ca Berthold Văsuică să o folosească pe sârboaica Milica Trojanevic, care nu este încă refăcută 100% după o problemă medicală cu care s-a confruntat.

sursa: Monitorul de Botosani

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.