Viitorul Constanța - FC Botoșani joacă astăzi la ora 19:00! Vezi rezultatele din Liga 1!

Viitorul Constanța - FC Botoșani joacă astăzi la ora 19:00! Vezi rezultatele din Liga 1!

Partida de astăzi de la oră 19:00, dintre Viitorul Constanța și FC Botoșani, va fi transmisă în format LIVE-TEXT pe Știri.Botoșani.ro si video pe postul de televiziune DigiSport 1.

Meciul va fi condus la centru de bucureșteanul George Rădulescu. El va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Radu Iulian, ambii din București, în timp ce arbitrul de rezervă va fi Andrei Chivulete.

Rezultate Liga 1:  

Corona Brasov - Gaz Metan 1-2

Otelul - Astra 0-4

Petrolul - Concordia 2-0

"U" Cluj - CFR Cluj 0-0

Pandurii - Dinamo 2-1

Steaua - Sageata Navodari 5-0

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.