VIDEO – INTERVIU | POPESCU, surprins placut de evolutia tinerilor jucatori de Liga 4.| GALERIE FOTO

VIDEO – INTERVIU | POPESCU, surprins placut de evolutia tinerilor jucatori de Liga 4.| GALERIE FOTO

Interviu dupa meci, Marius Popescu

In aceasta seara la ora 18:00 pe terenul de la Mecanex , antrenorul FC-ului, Marius Popescu a verificat jucatori adusi in probe. La sfarsitul testului tehnicianul a tinut sa-i felicite pe tinerii jucatori botosaneni de la Liga 4 pentru evolutia darza.

" Chiar m-au surprins baietii tineri de la Botosani (liga 4), se vede ca au calitati, dar nu stiu daca vor putea face fata la Liga 2, insa vom sta cu ochii pe ei pentru ca sunt in zona", a precizat Marius Popescu, pentru Botosaneni.ro, care a precizat ca urmeaza sa mai vina 3-4 jucatori in probe

 

_________

Echipa Albastra: Listaru - Cazacu, Moreau (remarcat), Dumitriu, Dănilă - Cărăbuş, Vaida, Crăciun, Abubakar - De Sousa (remarcat), A. Baah.

Echipa alba: Rujicz - Pârvoiu, Vlenic, Dutcă, Nedbai - Matis, Vascan, Ştefănescu, Paunovici - Chişu, Gaiţă.

 

GALERIE FOTO:

[gallery columns="2" orderby="rand"]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.