VIDEO | FOTO | Meci câștigat la limită de FCM Dorohoi cu Nord Star Pomârla scor 1-2

VIDEO | FOTO | Meci câștigat la limită de FCM Dorohoi cu Nord Star Pomârla scor 1-2

FCM Dorohoi a făcut duminică 15 mai deplasarea la Dumbravița unde a întâlnit Nord Star Pomârla într-un meci contând pentru etapa a- XXII-a din Liga a-IV-a a Campionatului Județean de fotbal. Meciul a început în forță FCM-ul luând cu asalt poarta adversă, dar datorită unor mici greșeli aceste acțiuni nu au putut fi finalizate. Deschiderea scorului a venit destul de repede în minutul șase al partidei, prin golul înscris de Voiniciuc, aducând echipa dorohoiană în avantaj.

Seria ratărilor a continuat și a culminat cu golul din minutul 18, când Orășanu mărește diferența pe tabela de marcaj. După o greșeală a apărării echipei antrenate de Colby, gazdele reușesc să reducă din diferență prin golul înscris în minutul 33 de Florin Ursuleanu.

În a doua repriză asediul spre poarta gazdelor a continuat însă nu s-a mai înscris nici un gol, meciul încheindu-se cu scorul de 1-2 pentru FCM Dorohoi.

„Seria victoriilor continuă, am ratat mult, dar important este că am câștigat acest meci. Urmatoarea deplasare o avem la Concești, unde sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul principal al FCM Dorohoi Vespazian Colban.

„A fost un meci de luptă, ne așteptam să fie un joc greu, Nord Star Pomârla este o echipă bună de mijlocul clasamentului, ei nu au pierdut decât acasă cu Botoșaniul și cu Roma. Ei au dat tot ce au putut ținând cont de rivalitatea care exisită între echipe, ambele aflate în aceeași zonă a județului. Noi am fost peste ei, am avut mai multe ocazii de gol, important este că ne-am atins scopul prin victoria obținută astăzi”, a declarat pentru Dorohoi News, director tehnic FCM Dorohoi, Victor Bordeanu.

 

Sursa: DorohoiNews.ro

 

GALERIE FOTO

[nggallery id=8]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Ziua Bibliotecarului sărbătorită la Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.