VIDEO | FOTO | FCM Dorohoi eliminată din Cupa Romaniei

VIDEO | FOTO | FCM Dorohoi eliminată din Cupa Romaniei

Surpriză mare la meciul de duminică, când dărăbănenii au eliminat FCM-ul din Cupa României, prin golul marcat de Andrei Palamariu în a doua repriză de prelungiri.

FCM Dorohoi a întâlnit duminică 12 iunie, pe Stadionul Municipal din Dorohoi, CS Darabani într-un meci contând pentru Cupa României. Cu toate că cei din conducerea echipei dorohoiene au cerut ca acest meci să fie amânat deoarece FCM Dorohoi urmează să dispute miercuri la Iași meciul de baraj, pentru promovarea în divizia C în compania echipei din Huși, acest lucru nu a fost acceptat de AJF Botoșani.

Dorohoienii au început în forță prima repriză punând imediat stăpânire pe joc însă nu au reușit să marcheze, ratările ținându-se lanț. Ocazii de a marca au avut și echipa oaspete, însă lisa de concentrare și posibil dorința mare de victorie au făcut ca aceștia să rateze din poziții foarte bune.

A doua repriză echipa oaspete a ieșit mai motivată și practicând un joc mai bun a reușit să echilibreze situația și mai mult, în repetate rânduri punând mari probleme echipei FCM Dorohoi. În minutul 60 Colban face primele schimbări după care FCM-ul a arătat o altă față punând presiune pe poarta lui Andruș, însă nici așa nu s-a reușit modificarea scorului. La finalul celor 90 de minute sorul a rămas (0-0).

În prelungiri, meciul s-a arătat a fi destul de echilibrat ratările fiind atât de o parte cât și de alta. Acest lucu a ținut doar până în minutul 115 când în urma unei greșeli al apărării gazdelor Andrei Palamariu reușește să marcheze unicul gol al acestei partide.

Antrenorul principal al FCM Dorohoi s-a arătat destul de supărat în urma acestui rezultat lăsând să se înteleagă că în urmatoarea perioadă va lua decizii nu tocmai fericite pentru unii jucători care au evoluat în acest meci.

„Indiferet de rezultatul din meciul de baraj, unii jucători ne vor părăsi cu siguranță, au avut ocazia în acest meci să demonstreze că merită să facă parte din acest lot dar nu au făcut-o”, a declarat antrenorul Colban.

Sursă: DorohoiNews.ro

GALERIE FOTO

[nggallery id=33]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.