VIDEO | Dorohoienii urează mult succes echipei FCM Dorohoi în meciul de miercuri cu FCM Huși

VIDEO | Dorohoienii urează mult succes echipei FCM Dorohoi în meciul de miercuri cu FCM Huși

FCM Dorohoi joacă miercuri ora 17:30, pe Stadionul Tepro din Iași, cel mai important meci din ultimii ani, cu FCM Huși și anume meciul de baraj care va decide echipa ce va promova în Liga a-III-a (divizia C). Acest meci reprezintă pentru jucătorii dorohoieni un examen destul de bun ținand cont de valoarea apropiată al adversarului. FCM Dorohoi va pleca cu o zi inainte la Iași , pentru ca jucătorii să beneficieze de cele mai bune condiții pentru meciul de miercuri.

“Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru acest meci, băieții au un tonus bun și sunt hotărâți să facă o figură frumoasă la Iași. Ne dorim victoria ceea ce sper să-i motiveze în plus și pe jucătorii mei acest lucru. Rog prin intermediul Dorohoi News pe toți susținătorii FCM Dorohoi, care vor fi prezenți la Iași, să fie alături de echipă pe tot parcursul meciului, indifferent de cum vor evolua lucrurile, să o susțină din tribună deoarece avem nevoie de acest lucru miercuri”, a declarat Vespazian Colban , antrenorul FCM Dorohoi.

Pentru acest meci primarul Municipiului Dorohoi pune la dispoziția fanilor care vor să facă deplasarea la Iași cel puțin un autocar. Autocarul (autocarele) vor fi parcate în apropierea Pimariei din Dorohoi de unde vor pleca în jurul orei 13:00. Toți cei interesați sunt rugați să vină pentru îmbarcare până la această ora.

“Pentru deplasarea la Iași de miercuri, voi pune la dispoziția suporterilor cel puțin un autocar, depinde de numarul de persoane care va veni până la ora plecării, de aceea invit pe toți care sunt suporteri adevărați să vină la Iași și să susțină echipa Dorohoiului. Înscrierile se fac la Primarie sau cei interesați să fie prezenți miercuri până la ora plecării, ora  13:00, la sediul Primariei”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.