VIDEO | Cristi Popovici e multumit: “A fost o victorie cu glorie”. SFAITER: “Am spalat rusinea din retur”

VIDEO | Cristi Popovici e multumit: “A fost o victorie cu glorie”. SFAITER: “Am spalat rusinea din retur”

CRISTI POPOVICI LA CONFERINTA DE PRESA

Tehnicianul lui FC Botoşani, Cristi Popovici s-a aratat  foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi la conferinta de presa, spunand că victoria cu CF Braila (5-1) a fost una foarte importantă, în faţa unei echipe care a avut evoluţii bune în acest retur de campionat.

“A fost o victorie cu cu glorie pentru că Brăila avea opt puncte iar noi doar şase în acest retur. Aveau primite în şapte etape cinci goluri iar în ultimele patru etape nu au primit gol. Au câţiva jucători de calitate. Am atras atenţia băieţilor pentru că dacă nu reuşeam să câştigăm astăzi era toată lumea călare pe noi, catastrofă… Eu sunt mulţumit şi ăsta a fost scopul nostru să câştigăm şi să nu dăm din nou prilej la foarte multe critici şi ne vedem în continuare de cele şase etape care au mai rămas, cu gândul de a ne îndeplini obiectivul. Echipele din faţa noastră au început să aibă probleme.Viitorul a luat bătaie acasă. Suntem destul de aproape“, a spus Cristi Popovici.

_________________

Cornel Sfaiter: “Am mai spălat din ruşinea pe care am tras-o în acest retur”

“Am mai spălat din ruşinea pe care am tras-o în acest retur. Mă aşteptam la un meci dificil. Brăila a încasat doar cinci goluri în returul ăsta de campionat, au pierdut foarte greu. Cu Viitorul Constanţa şi-au dominat adversarul şi au făcut un joc foarte bun. Am avut norocul că am marcat primul gol şi au fost nevoiţi să iasă la joc şi a ieşit un spectacol reuşit. În a doua repriză toţi jucătorii doreau să marcheze”, a declarat Cornel Şfaiţer (presedinte FC Botosani)

__

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.