Victorie uriașă pentru FC Botoșani în fața celor de la CFR Cluj

Victorie uriașă pentru FC Botoșani în fața celor de la CFR Cluj

FC Botoșani a obținut în seara zilei de duminică, 8 dedembrie 2019, o victorie importantă pe teren propriu. Echipa lui Marius Croitoru a învins cu scorul de 2-1 (1-1) campioana CFR Cluj, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii 1.

Botoșaniul a deschis scorul în minutul 14 prin Ashkovski, însă s-a văzut egalat în minutul 21, după un gol cu capul înscris fără marcat de Pereira. Golul victoriei a fost marcat de Roman, care a trimis spectaculos cu capul după o centrare venită de pe partea stângă de la Țigănașu.

FC Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Roman, Ebenhofer, Ashkovski - Ofosu. Antrenor: Marius Croitoru.
Au mai jucat: Patache, Keyta și Moussa.

CFR Cluj: Collado - Peteleu, Cestor, Vinicius, Pașcanu - Itu, Hoban, Djokovic - M. Pereira, Rondon, Golofca. Antrenor: Dan Petrescu.
Au mai jucat: Păun, Petrila și Costache.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.