Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victorie nebună obținută de FC Botoșani împotriva celor de la Dinamo

Victorie nebună obținută de FC Botoșani împotriva celor de la Dinamo

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FC Botoșani a obținut o victorie mare în fața unui stadion arhiplin, contra echipei Dinamo București, în cadrul etapei a 7-a a Ligii 1.

Pentru prima dată în nocturnă pe Municipalul botoșănean, elevii lui Leo Grozavu au învins cu scorul de 3-2 și au stopat invincibilitatea dinamoviștilor care erau neînvinși de la începutul campionatului. Golurile botoșănenilor au fost marcate de Istvan Fulop (min.26), Michael Ngadjui (min.61) și Fidele Roussel (min.90), iar de partea dinamovistă a marcat Alexe (min.41) și Gavrilă (min.85).

Echipele de start:

FC Botoșani: Curileac – Patache (Codoban 87`), Tincu, Ngadeu, Acsinte – Fulop (Ivanovici 78`), Danci, Croitoru, Vașvari – Martinus și Hadnagy (Roussel 82`)

Dinamo: Marc – Fai, Cordoș, Popa, Grecu – Bărboianu, Miranda (Gavrilă 36`), Da Silva, Rotariu (Șerban 56`) – Cosmin Matei (Filip 67`) și Marius Alexe

FC Botoșani ocupă locul 7 în clasament cu 12 puncte, la egalitate cu Dinamo și Târgu Mureș. „A fost un meci nebun, ţinînd cont că am primit un gol pe final cînd aveam doi oameni în minus, dar cu multă muncă am reuşit să facem spectatorii fericiţi. Am făcut o primă repriză bună şi am primit un gol după un penalty care nu cred că a fost. La pauză am protestat pentru că consider că am făcut o repriză foarte bună, iar Dinamo nici n-a ajuns la poarta noastră, dar a înscris. Am fost mai buni decît Dinamo, evoluţia noastră a făcut ca noi să merităm victoria", a spus Leo Grozavu la Look tv.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani