Victorie meritată a dorohoienilor în faţa celor de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ II - FOTO

Victorie meritată a dorohoienilor în faţa celor de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ II - FOTO

Aproximativ 800 de suporteri au încurajat astăzi, 28 august, echipa FCM Dorohoi la debutul în noul sezon al Ligii a 3-a. FCM Dorohoi a disputat primul meci din campionatul 2012 – 2013 al Ligii a- 3-a, împotriva celor de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ II.

Meciul a început bine pentru dorohoieni, care au avut un debut echilibrat cu multe faze de poartă. Prima fază importantă a meciului a fost o lovitură liberă de la 18 metri, executată în zid de dorohoieni în minutul 4, urmată de o pătrundere surprinzătoare în careu şi un lob care a trecut puţin peste poarta celor de la FC Ceahlăul Piatra Neamţ II.  FCM Dorhoi a rămas în atac şi a obţinut două lovituri libere, în minutele 10 şi 16, ambele faze încheindu-se fără succes.  Întreg stadionul a stat cu sufletul la gură în minutul 40 când Mara a centrat perfect pentru Natanael care a rămas faţă în faţă cu portarul nemţenilor, faza fiind oprită de arbitrul de tuşă, acesta semnalizând offside. FC Ceahlăul Piatra Neamţ II a fost puţin prezentă în atac în prima repriză, posesia fiind clar în favoarea dorohoienilor. Scorul la pauză a fost 0-0.

Repriza a doua a fost începută mult mai precaut de ambele echipe care se tatonau reciproc la mijlocul terenului. FCM Dorohoi a mizat în repriza secundă pe mingi lungi aruncate către careul adversarilor. Oaspeţii au avut două faze importante în minutele 60 şi 66 când jucătorii nemţeni au pătruns periculos în careul gazdelor însă de fiecare dată faza terminându-se cu aut de poartă. Ocazie imensă irosită de dorohoieni în minutul 69, după o pătrundere pe partea dreaptă şi un şut puternic al lui Natanel, din 9 metri, care a nimerit bara. O nouă ocazie mare a dorohoienilor a venit în minutul 76 când Boboc a fost foarte aproape de gol după o centrare a lui Doboş, prelungită de Natanel. Ultimile minute ale partidei i-a găsit tot în atac pe cei de la FCM dorohoi care au încercat poarta oaspeţilor din toate direcţiile şi poziţiile. Golul câştigător a venit în minutul 90, când Liviu Sandu a transfosrmat un penalty acordat dorohoienilor pentru un fault în careu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Victoria dorohoienilor a fost obţinută meritat şi cu greu în faţa unei echipe care a dat de înţeles tot meciul că se mulţumeşte cu scorul de 0-0.

În tribune s-au aflat pe lângă suporteri, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu şi deputatul Andrei Dorlineaschi.

[nggallery id=154]

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.