Victorie meritată a celor de la FCM Dorohoi în faţa propriilor suporteri FOTO

Victorie meritată a celor de la FCM Dorohoi în faţa propriilor suporteri FOTO

FCM Dorohoi a înâlnit vineri, 21 octombrie, pe teren propriu, pe cei de la CSM Focşani. Echipa patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi, nu se dezminte şi îşi continuă cursa nebună, ajungând la cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

Dorohoienii au început partida în forţă, atacând încă din primul minut. Prima repriză s-a jucat în cea mai mare parte a timpului în jumătatea celor de la CSM Focşani, lucru care s-a şi concretizat în minutul 38, printr-un lob excepţional al lui Porfireanu de la aproximativ 15 metri, care a dus FCM-ul în avantaj. În minutul 43, tribuna a explodat când portarul celor de la CSM Focşani a scos mingea de la limita golului. Scorul la pauza a fost 1-0. În repriza secundă, ambele achipe au fost prudente şi au atacat timid însă dorohoienii au părut mai determinaţi, acest lucru vazându-se în posesia mingii. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0.

În tribune, pe lângă suporterii care nu au ţinut cont de temperatura scăzută de afară, au fost prezenţi şi finanţatorul echipei, Victor Mihalachi, primarul Dorin Alexandrescu şi viceprimarul Sorin Alin Clim.

„Nu pot să spun că sunt mulţumit şi că a fost un super joc, deoarece spectacolul şi fotbalul înseamnă altceva, dar per ansamblu încep să meargă lucrurile înspre bine şi asta este important. Toţi vor spectacol, goluri şi faimă, însă lucrurile bune vin încet. Lumea a plecat mulţumită de la meci, au fost mulţi spectatori care au încurajat echipa şi au fost alături de ea. Având în vedere că m-am implicat în proiectul acesta cu sportul şi faptul că sunt un om al sportului, începem uşor, uşor, aşa cum am spus, să construim o echipă puternică. Vom începe în retur să mai aducem nişte copii buni, pe care i-am depistat şi vom construi tineri de la zero. Avem cinci meciuri fără înfrângere şi eu sper că vor veni rezultatele şi în deplasare. Părerea mea este că echipele care vor fi perseverente, serioase şi cele care vor lupta, se vor clasa în faţă.” a declarat pentru Dorohoi News finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi. Vezi galerie FOTO pe Dorohoi News

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.