Victorie importantă! FC Botoșani i-a învins pe cei de la CFR Cluj

Victorie importantă! FC Botoșani i-a învins pe cei de la CFR Cluj

FC Botoșani a reușit o victorie extrem de importantă în meciul de luni seară din etapa a 22-a a Ligii 1 contra formației CFR Cluj. Echipa lui Marius Croitoru a reușit să învingă campioana cu 2-1 (2-1), după un meci disputat pe un teren înghețat.

Clujenii au deschis scorul în minutul 2 prin Debeljuh, care a șutat plasat de la marginea careului. FC Botoșani a egalat în minutul 31 prin Enriko Papa, care a reluat în plasă mingea centrată din corner de Mihai Roman. Golul victoriei a fost marcat în minutul 37 de Mihai Roman.

Stirea anterioara

Botoșănean amendat deoarece nu a respectat măsura carantinei la domiciliu

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.