Victoria mult așteptată a sosit: Cetate Tg. Neamt – FCM Dorohoi 0-3 (0-1)

Victoria mult așteptată a sosit: Cetate Tg. Neamt – FCM Dorohoi 0-3 (0-1)

FCM Dorohoi a învins astăzi 30 septembrie, în deplasare la Târgu Neamţ, pe Cetatea Târgu Neamţ cu scorul de 3-0. La pauză scorul a fost de 1-0 pentru dorohoieni, golul fiind marcat în minutul 33 de Mara Orășanu, care a reluat cu latul în poartă o centrare.

Celelalte două goluri au venit în repriza a doua, în minutul 80 prin Porfireanu, dupa care în minutul 85, au facut 3-0 prin Vătavu. Pe parcursul celor 90 de minute, FCM Dorohoi a mai ratat o ocazie bună, în rest gazdele n-au avut situații clare de poartă, fiind un meci echilibrat în general.

Patronul echipei, Victor Mihalachi, a declarat pentru ZiareBotosani.ro: „Așa cum am mai spus și în etapele trecute, cred că spectatorii își pierd prea repede răbdarea, dar eu îi rog totuși să aibă răbdare, deoarece ușor, ușor vom construi o echipă puternică. Pentru toți cei neavizați care își dau cu părerea, trebuie să știe că eu m-am implicat foarte mult pentru a face lucrurile să meargă bine iar cei care vin la stadion trebuie să aibă încredere că rezultatele nu vor întârzia să apară, deoarece acesta este un proiect pe termen lung. Am demonstrat că luând o echipă din liga a IV, am ajuns în C și restul îl vom construi pas cu pas. Lumea trebuie să vină la stadion și să aibă încredere în firma Victor Construct, în mine care bag bani acolo și în autoritățile locale care ne-au pus la dispoziție baza și ne ajută mereu, pentru că tot ce facem e pentru dorohoieni”. (ZiareBotosani.ro)

Autor: ZiareBotosani.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Un șofer băut și unul fără permis care conducea o mașină neînmatriculată depistați în trafic

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.