Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Mihalachi: „Obiectivul nostru este ca dorohoienii să fie mulțumiți de prestația FCM Dorohoi”

Victor Mihalachi: „Obiectivul nostru este ca dorohoienii să fie mulțumiți de prestația FCM Dorohoi”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

La finalul partidei dintre FCM Dorohoi și Bucovina Rădăuți, finanțatorul echipei FCM Dorohoi s-a declarat mulțumit de parcursul echipei dorohoiene.

Acesta a afirmat faptul că greul de acum începe, catalogând acest meci și cel din etapa viitoare ca fiind de pregătire. Pe lângă faptul că după meciul din etapa viitoare, cu Sporting Suceava, va începe adevărata luptă în playoff, finanțatorul celor de la FCM Dorohoi a subliniat că un alt obiectiv important pe care îl are întreaga echipă și întreg staff-ul este acela de a mulțumi publicul din Dorohoi prin prestația echipei.

„A fost un meci fără miză dar, una peste alta, sunt mulțumit pentru că antrenorul a făcut multe schimbări, a probat mulți jucători și vrem să ne atingem obiectivul. Mă bucur că Alexandru Marin a reușit să-și cunoască colegii de echipă, a intrat în joc și a început să-și facă treaba. Acesta a fost practic un meci de pregătire, la fel cum va fi și cel de săptămâna viitoare la Suceava. Adevărata luptă va fi în playoff. Deocamdată suntem acolo în față și intrăm bine în playoff. Un alt obiectiv pe care ni l-am propus, atât întreaga echipă cât și eu personal, este ca publicul din Dorohoi care vine la meciuri să fie mulțumit de prestația sportivilor care intră pe teren.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani