Victor Mihalachi: “Obiectivul este să ne clasăm în primele patru locuri”

Victor Mihalachi: “Obiectivul este să ne clasăm în primele patru locuri”

Finanțatorul echipei FCM Dorohoi Victor Mihalachi, s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei şi promite un buget mai mare pentru noul sezon competiţional. Obiectivul echipei dorohoiene este clasarea pe unul din primele patru locuri în noul sezon de liga a III-a.

„Sunt foarte mulţumit. Echipa începe să se mişte. Având în vedere că am jucat cu foarte mulţi jucători veniţi la Botoşani, jucători de divizia A sau cu state vechi în divizia B, sunt mulţumit. Obiectivul este să ne clasăm în primele patru locuri. Încă nu pot să spun nimic de promovare. Vedem cum începem. Trebuie să creştem, să construim şi pe parcursul campionatului vom hotărî”, a spus Victor Mihalachi, citat de btonline.

„Dacă echipa se mişcă bine putem să ne gândim şi la promovare. Avem bugetul, totul este stabilit. Ei trebuie doar să muncească. Este mai mare bugetul decât în sezonul trecut”, a mai adăugat finanțatorul FCM Dorohoi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.