Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Nu ne-am propus promovarea în acest an” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Nu ne-am propus promovarea în acest an” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, s-a arătat încântat de parcursul echipei din ultima perioadă și se declară mulțumit de evoluția jucătorilor.

Pe lângă acest lucru, Victor Mihalachi a subliniat faptul că se gândește și la promovarea echipei în Liga a II-a, însă pentru acest sezon, obiectivul este terminarea campionatului pe locurile 1-4. Acesta a spus că ia în calcul și promovarea în eșalonul secund însă nu poate divulga prea multe lucruri deoarece sunt multe lucruri de „creionat”.

„În acest an nu ne-am propus promovarea în Liga a II-a. Ne-am propus terminarea pe una din pozitiile 1-4. Nu pot spune acum nimic de promovare însă luăm în considerare și acest lucru, dar deocamdată nu pot da prea multe informații pentru că trebuie creionate mai multe lucruri pentru Liga a II-a deoarece acolo este altceva.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.