Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Am felicitat echipa și sunt mulțumit de cum s-a jucat” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțator FCM Dorohoi: „Am felicitat echipa și sunt mulțumit de cum s-a jucat” - VIDEO

Finanțatorul echipei FCM Dorohoi este mulțumit de parcursul echipei dorohoiane, de susținerea pe care o are la Dorohoi și de suporterii care vin la fiecare meci.

Victor Mihalachi, a ținut să precizeze faptul că are sprijin la Dorohoi și că acum când au început să apară rezultatele și echipa a urcat în clasament băieții nu vor „opri motoarele” pentru ca să nu pară că aceste rezultate sunt doar „un foc de paie”.

„Au început să vină rezultatele proiectului pe care l-am început aici la Dorohoi, dar nu trebuie să ne culcăm și să ne-o luăm în cap pentru că roadele se văd în construcția noastră și nu trebuie să fie doar un foc de paie. Am felicitat echipa și sunt mulțumit de cum s-a jucat, dar după cum am mai spus eu nu cred până nu îmi realizez obiectivul și obiectivul nostru este Liga a II-a.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.