Victor Mihalachi: „FCM Dorohoi este condamnată să câştige”

Victor Mihalachi: „FCM Dorohoi este condamnată să câştige”

FCM Dorohoi îşi va testa official lotul în prima etapă din returul campionatului, vineri, 16 martie, împotriva celor de la CSM Paşcani.

Dorohoienii vor trebui sa înceapă cu dreptul această etapă şi vor trebui să încerce să învingă cât mai multe echipe şi să nu mai părăsească terenul înfrântă.

„Cu toate achiziţiile din iarnă şi la modul cum arată lotul echipei în acest moment, nu au absolut nicio variantă decât să câştige tot. Altfel este dezastru”, a declarat pentru Dorohoi News, omul de afaceri Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Privitor la implicarea autorităţilor locale şi a ajutorului primit din partea acestora, Victor Mihalachi a adăugat: „Autorităţile locale nu vin cu nimic, nu spun nimic şi aproape că nu influenţează cu nimic parcursul echipei. Cu toate acestea eu îmi fac în continuare treaba şi nu o fac nici pentru mine, nici pentru primar, o fac pentru oamenii de acolo, pentru oamenii din Dorohoi.”

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.