Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Victor Mihalachi: „Este foarte greu să ții o echipă de Liga a III-a care să facă cât de cât performanță”

Victor Mihalachi: „Este foarte greu să ții o echipă de Liga a III-a care să facă cât de cât performanță”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, a explicat faptul că până în acest moment a demostrat că se poate face performanță prin proiectul cu Liga a III-a. acesta a subliniat și faptul că deocamdată este singurul care investește în echipa FCM Dorohoi, cu excepția autorităților locale care îi pun la dispoziție baza sportivă.

„Eu sunt deschis, dacă cineva ar mai dori să investească alături de mine pentru că toți banii care s-au băgat la echipă sunt la vedere, totul este oficial. Dacă Consiliul Local dorește acțiuni sau dacă sunt oameni de afaceri sau chiar simpli dorohoieni care doresc acțiuni, eu pot să stau la masă. Am mai spus-o și repet, echipa este a oamenilor din Dorohoi iar cei care iubesc sportul, îi aștept la teren. Sunt deschis la negocieri, însă am urme de îndoială deoarece la ora actuală este multă haiducie, adică fiecare pentru el.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Totodată acesta a ținut să precizeze faptul că a venit la Dorohoi și a început acest proiect cu FCM Dorohoi datorită primarului Dorin Alexandrescu și datorită deputatului Andrei Dolineaschi, însă acum după ce a reușit să demonstreze că se poate face ceva, se simte fără susținere la echipă.

„Mie îmi vine foarte greu pentru că nu este ușor să ții o echipă de Liga a III-a care să facă cât de cât performanță. Pentru că după cum ați văzut, am avut jocuri spectaculoase și avem foarte mulți tineri buni, din zona noastră, a județului Botoșani. Într-un cuvânt, nu îmi este simplu să țin o echipă la acest nivel, care să încânte spectatorii așa cum s-a întâmplat la atâtea meciuri. Totuși sunt de părere că poate, autoritățile locale, consiliul local sau deputatul Andrei Dolineaschi, care este ales de cetățenii de aici ar putea face mai mult pentru sportul din zona muicipiului Dorohoi. Eu am venit în Dorohoi datorită primarului și datorită lui Andrei Dolineaschi, dar acum mă simt singur la echipă.”, a declarat pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani