Victor Mihalachi: „Așa este în fotbal, se joacă întotdeauna până în ultima secundă” - VIDEO

Victor Mihalachi: „Așa este în fotbal, se joacă întotdeauna până în ultima secundă” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, a fost mulțumit de jocul echipei sale și de rezultat, chiar dacă dorohoienii i-au învins pe cei de la Aerostar Bacău în prelungiri.

Deși nu a fost un joc spectaculos, aceste s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor și a declarat că se gândește chiar la promovarea în Liga a II-a.

„Așa este în sport, așa este în fotbal, se joacă în totdeauna până în ultima secundă și meciul este terminat după ce fluieră arbitrul. Eu sunt mulțumit, băieții s-au luptat si cred ca acest lucru îi va mobiliza pe mai departe pentru ca noi vrem cu orice preț să atacăm Liga a II-a. Nu a fost un joc foarte bun, a fost un joc de angajament, de luptă, dar a fost bine.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.