Victor Mihalachi: „Am avut o repriză de excepție. Ne vom salva cu siguranță de la baraj!” - VIDEO

Victor Mihalachi: „Am avut o repriză de excepție. Ne vom salva cu siguranță de la baraj!” - VIDEO

Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi, a fost fericit și mulțumit de repriza de excepție a dorohoienilor care au reușit să învingă cu scorul de 5-1 echipa celor de la Farul Constanța.

Acesta s-a declarat mulțumit și este convins că echipa se va salva de la baraj și va continua și în sezonul următor în Liga a II-a. (Andrei B.)

Vezi declarația video:

Stirea anterioara

Invitaţie la teatru cu ocazia Zilelor Municipiului Botoşani

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.