Victor Mihalachi a reuşit să redreseze echipa FCM Dorohoi

Victor Mihalachi a reuşit să redreseze echipa FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a avut un parcurs bun în ultima perioadă şi a reuşit să strângă 7 puncte, datorită cărora se află pe locul 8 în clasamentul actual. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de suporterii dorohoieni, care s-au arătat satisfăcuţi de rezultatele obţinute, îi susțin la fiecare meci şi cei care pot, îi însoţesc și în deplasări.

Dacă până sezonul trecut FCM Dorohoi se menținea în liga IV, echipa a renăscut după venirea finanțatorului Victor Mihalachi, redevenind un adversar de temut şi o favorită la promovare. Dorind să facă performanță, finanțatorul echipei a avut capacitatea de a privi lucrurile cu răbdare, deoarece lucrurile bune se fac în timp, nu în două luni.

Echipa are în momentul actual două meciuri consecutive fără înfrângere, toată lumea fiind convinsă că lucrurile vor intra în normal şi vom avea şi în următorul sezon o echipă în liga III. Pentru meciurile următoare, jucătorii sunt motivați și convinși că nu trebuie să părăsească terenul învinși.

În momentul de față nimeni nu îi poate reproșa nimic domnului Victor Mihalachi, deoarece acesta asigură suportul și toate condiţiile pe care le-a promis.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.