Vezi clasamentul etapei „Centrul Dorohoi” clasele V-VIII [FOTO]

Vezi clasamentul etapei „Centrul Dorohoi” clasele V-VIII [FOTO]

De mărţişor s-a desfăşurat la Dorohoi, o nouă etapă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la clasele V-VIII şi anume „Centrul Dorohoi”. Această competiţie a avut loc joi, 1 martie, începând cu ora 09:00, în Sala de sport a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi.

La competiţie s-au calificat patru şcoli: Şcoala Nr.5 „Spiru Haret” Dorohoi, Şcoala Nr.7 „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi, Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani şi Şcoala cu clasele I-VIII Bucecea.

„Am desfăşurat „Centrul Dorohoi” la clasele V – VIII, iar condiţiile şi organizarea au fost foarte bune. Le urez copiilor succes în continuare, multă sănătate şi toate cele bune”, a declarat pentru Dorohoi News, prof. Iulian Tiulea, organizator al acestei competiţii.

La sfârşitul competiţiei, elevii au fost mulţumiţi şi s-au felicitat reciproc pentru fair-play-ul de care au dat dovadă. Campionatul s-a jucat în sistem turneu şi a fost arbirtat de către: prof. Cătălin Hîj şi prof. Vasile Dascălu.

Vezi cum s-au desfăşurat meciurile şi care a fost clasamentul final:

Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani – Şcoala Nr.7 „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi (9 – 0)

Şcoala Nr.5 „Spiru Haret” Dorohoi – Şcoala Nr.7 „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi (9 – 1)

Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani – Şcoala Nr.5 „Spiru Haret” Dorohoi (4 – 1)

Clasament:

Locul I – Şcoala „Leon Dănăilă” Darabani

Locul II – Şcoala Nr.5 „Spiru Haret” Dorohoi

Locul III – Şcoala Nr.7 „Alexandru Ioan Cuza”

Locul IV – Şcoala cu clasele I-VIII Bucecea (neprezentată)

„A fost o finală foarte disputată şi cred că a fost un meci care i-ar fi făcut invidioşi şi pe cei de la licee. Eu cred că am meritat victoria şi îl felicit pe domnul profesor Inulian Tiulea pentru că are o echipă foarte bună. Sper ca băieţii să se descurce foarte bine la faza judeţeană şi îi felicit încă odata”, a declarat pentru Dorohoi News, prof Ovidiu Ştefănuc, antrenor „Leon Dănăilă” Darabani.

[nggallery id=83]

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.