Vezi care sunt cele 11 adversare pentru FCM Dorohoi în Liga a II-a stabilite de FRF!

Vezi care sunt cele 11 adversare pentru FCM Dorohoi în Liga a II-a stabilite de FRF!

Comitetul Executiv al FRF a finalizat componența Seriei I a Ligii a II-a, care pe lângă FCM Dorohoi va mai avea 11 echipe.

Surpriza Seriei I o constituie mutarea la Piteşti a echipei FC Clinceni, care s-a transformat în ACS Academica Argeş Piteşti.

SERIA I:

1. Săgeata Năvodari

2. Unirea Slobozia

3. Academica Argeş (FC Clinceni)

4. ACS Berceni

5. ASC Bacău

6. CF Brăila

7. Gloria Buzău

8. Farul Constanţa

9. Rapid CFR Suceava

10. FCM Dorohoi

11. FC Voluntari

12. CS Baloteşti .

Calendarul competiţional 2014-2015 se va stabili pe 18 august 2014, la ora 11:00, la Casa Fotbalului, sala Nicolae Dobrin. Tot atunci, va avea loc țintarul, Liga a 2-a având un sezon regulat, urmat de play-off şi play-out, în care se va intra cu toate punctele acumulate până atunci.

Astfel: Faza I se va desfășura tip sistem campionat fiecare cu fiecare, tur – retur iar faza a II-a, sistem playoff (primele 6 echipe din clasament joacă între ele tur – retur, 10 meciuri) şi playout (echipele clasate pe locurile 7 – 12 joacă între ele tur – retur 10 meciuri).

Promovează în Liga I echipele clasate pe locurile 1 în playoff din fiecare serie (în total 2 echipe). Retrogradează în Liga a 3-a echipele clasate pe locurile 11 şi 12 din seria I, locul 11 din seria a 2-a, plus o echipă de pe locul 10, după disputarea unui joc de baraj într-o singură manşă, pe teren neutru.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.