Veste bună pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat cu Maria Şarapova

Veste bună pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat cu Maria Şarapova

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 3 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-4, de conaţionala ei Svetlana Kuzneţova, locul 29 WTA, ratând calificarea în finala Madrid Open, ce i-ar fi permis să urce pe poziţia 2 WTA, ocupată acum de Simona Halep.

Şarapova este deţinătoarea trofeului la Madrid şi avea nevoie de o calificare în finală pentru a reveni pe locul 2 WTA, pe care l-a pierdut, la 27 aprilie, după turneul de la Stuttgart.

Eliminată în primul tur la Madrid, Simona Halep a fost ea acum în postura de a pierde poziţia secundă în ierarhia jucătoarelor profesioniste. Românca va fi pe locul 2 şi începând de luni, când va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, unde va fi cap de serie numărul 2. Principala favorită la Foro Italico va fi americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Vineri, după un meci de aproape 90 de minute, Kuzneţova, fostă ocupantă a locului 2 WTA în 2007 şi câştigătoare la Roland Garros şi US Open, a obţinut a cincea victorie în faţa Mariei Şarapova, fostă numărul 1 mondial în 2005, din 13 partide disputate.

În ultimul act, Svetlana Kuzneţova o va întâlni pe învingătoarea din cealaltă semifinală, care le va opune, tot vineri, pe Serena Williams şi Petra Kvitova (Cehia), locul 4 WTA. Sursa: Mediafax

Stirea anterioara

Marius Moga va fi tată! Logodnica artistului este gravidă în 5 luni

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.