Vespazian Colban: „Am jucat foarte slab în prima repriză, dar am revenit în repriza a doua” - VIDEO

Vespazian Colban: „Am jucat foarte slab în prima repriză, dar am revenit în repriza a doua” - VIDEO

Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi, a declarat că prima repriză a fost foarte slabă din punct de vedere fotbalistic și au existat probleme mari în zona fundașilor centrali.

Totuși acesta s-a declarat mulțumit că echipa a obținut un punct și a subliniat faptul că echipa trebuie să-și revină și să joace foarte bine pentru a evita retrogradarea prin obținerea a cât mai multe puncte nu prin plafonarea la un anumit nivel și așteptarea retragerii unei echipe din campionat.

Vezi declarația video:

Stirea anterioara

Dani Oţil spune tot despre relaţia cu Mihaela Rădulescu

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.