Valeriu Iftime: „Oricare echipă era la fel de incomodă sau comodă. Nimeni nu ştie pe nimeni”

Valeriu Iftime: „Oricare echipă era la fel de incomodă sau comodă. Nimeni nu ştie pe nimeni”

Finanţatorul echipei FC Botoşani consideră că adversarul din primul tur preliminar al Europa League, formatia georgiană FC Spartaki Tskhinvali, nu este foarte accesibil. În acelaşi timp, Valeriu Iftime nu concepe ca trupa lui Leo Grozavu să părăsească Europa League după dubla cu Tskhinvali.

„Oricare echipă era la fel de incomodă sau comodă. Nimeni nu ştie pe nimeni. Este un adversar mai greu decât unul din Gibraltar şi e foarte complicată şi deplasarea. Trebuie să fim foarte atenţi cum ne programăm deplasarea. Sincer, este un adversar pe care nu îl aşteptam. Sunt suficiente căi pentru a afla informaţii despre georgieni deşi eu am fost acum un an într-o excursie şi acolo e mai greu cu partea asta de net. Pentru meciul cu georgienii nu ştiu dacă mai putem face vreun transfer. Suntem în cantonament. Sunt de nivelul nostru şi vrem să-i batem”, a spus Valeriu Iftime la Sport.ro.

Stirea anterioara

Atenție botoșăneni! Va scădea presiunea apei din cauza unei avarii produse în zona localității Leorda

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.