Valeriu Iftime: „Fabbrini pleacă, este un final așteptat dar vă garantez că nu pleacă în România”

Valeriu Iftime: „Fabbrini pleacă, este un final așteptat dar vă garantez că nu pleacă în România”

Diego Fabbrini este cel mai valoros jucător din lot FC Botoșani și unul dintre cei mai buni jucători străini care au ajuns în fotbalul românesc. Din păcate, FC Botoșani îl va pierde în această vară deoarece pretențiile italianului sunt cu mult peste ceea ce oferă clubul botoșănean.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, spune că a avut discuții cu jucătorul italian iar acesta a promis că nu va pleca la un alt club din România ci în străinătate.

„Știți foarte bine că a plecat Fulop, mai avem două, trei oferte pe care le chibzuim foarte bine, dar, repet, nu pleacă nimeni dacă nu avem ce pune în loc, nu pleacă nimeni dacă are marjă de creștere și nu pleacă nimeni dacă nu am ofertă foarte bună. Fabbrini pleacă, este un final așteptat dar vă garantez că nu pleacă în Romania. Mi-a promis că dacă rămâne în Romania, rămâne doar la Botoșani chiar cu bani mai puțini, dar a găsit un campionat care plătește de patru ori salariul de la Botoșani și nu ai cum să-l ții. Pleacă Oaidă, l-am vândut la FCSB, în locul lui vine Marian Târșa car e la aceași vârstă care dacă nu-i dau o șansă, nu-i corect. Trebuie să ne gândim ce facem în continuare cu Chindriș, Pițian, jucători de 20 de ani, Chindriș dacă face douăzeci de meciuri la Liga 1 prinde naționala. Trebuie să ne gândim la Corban, la Piftor și alți copiii care sunt la echipa a doua. Cei care pleacă de la noi sunt jucători care și-au făcut treaba sau în concepția lui Liviu pentru sezonul viitor nu-și găsesc locul. Rodriguez rămâne pentru că este un om important. El a avut o oferta pe care a refuzat-o el și după aceea eu. Andrei Burcă are o ofertă, am să discut săptămâna viitoare mai atent pe subiectul acesta. Andrei vrea să plece, vrea mai mult de la el, pentru că din spate vine Pițian, nu rămâne gol, nu aș putea să-i dau drumul lui Burcă și Miron în același timp.”, a declarat Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.