Un week-end plin de competiţii sportive ale elevilor botoșăneni

Un week-end plin de competiţii sportive ale elevilor botoșăneni

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar a ajuns la o nouă etapă. După competiţiile de şah şi tenis de masă, a venit rândul handbalului şi al sportului rege – fotbalul. Competiţia organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean propune câteva jocuri interesante.

Capul de afiş al celor două zile de competiţii pare a fi ţinut de Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la disciplina fotbal – fete.

Astfel, sâmbătă vor avea loc următoarele olimpiade şcolare:
Fotbal – învăţământ liceal fete – în sala de sport a Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga”;
Fotbal – învăţământ primar băieţi – în sala Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”;
Handbal – învăţământ liceal băieţi – la Liceul cu Program Sportiv;

Duminică, sala Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” va găzdui meciurile de handbal ale fetelor de liceu.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.