Un meci cât un campionat! FC Botoșani joacă astăzi în semifinalele Cupei României

Un meci cât un campionat! FC Botoșani joacă astăzi în semifinalele Cupei României

FC Botosani a reusit sa treaca in campionat de Poli Timisoara si va intalni astazu pe CSU Craiova.

Desi este vorba de competitii diferite, meciul cu CSU Craiova este unul capital pentru a salva ceea ce unii numesc esec si anume ratarea accederii in playoff in aceast an competitional.

Meciul de la Timisoara a redat echipei increderea de care avea nevoie si chiar fara Mihai Roman in teren, elevii lui Costel Enache au reusit sa domine echipa din Timisoara si sa isi adjudece cele trei puncte. De acum incolo, nivelul evolutiilor este asteptat sa creasca, iar in meciul din Cupa, ros-alb-albastrii sa ajunga din nou la acele evolutii care au condus pana in aceasta faza a competitiei.

Sa nu uitam ca am trecut de fosta campioana, Viitorul Constanta, de liderul campionatului la acel moment, CFR Cluj. Se pare ca elevii lui Costel Enache se motiveaza exemplar in fata un adversar puternic si de un adversar puternic avem parte maine seara in Banie. La fiecare tragere la sorti a adversarilor, am avut parte de cel mai puternic si am reusit sa trecem in urmatoarea faza. De ce nu am reusi si acum, mai ales ca primul meci il jucam in deplasare, iar la Botosani, Craiova tot timpul a avut probleme? Toti specialistii dau CSU Craiova favorita, dar in acelasi timp, Cupa Romaniei este competitia surprizelor. Ce ne impiedica sa fim noi surpriza?

Stirea anterioara

Senator Doina Federovici: „Aparținătorii legali ai persoanelor cu handicap vor fi scutiți de impozit”

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.