Un cioban din zona Iașului, vrea să facă istorie în SuperKombat

Un cioban din zona Iașului, vrea să facă istorie în SuperKombat

S-a batut cu o haita de lupi in munti, avand la el doar o bata si cativa caini, acum vrea sa ajunga mai tare decat Morosanu in ringul SuperKombat.

Bogdan Nastase este un tanar din zona Iasului, cioban de meserie, care de un an face furori in ring.

Bogdan Nastase este la baza cioban, la fel ca tatal si bunicul sau, dar acum el viseaza sa ajunga unul dintre cei mai temuti luptatori din Romania, scrie Cancan.ro.

Tanarul baci a lasat deoparte oile, ca sa se antreneze in Iasi, in sala unde isi fac veacul Sebastian Ciobanu si Catalin Morosanu. Tanarul sportiv va avea sambata primul sau meci la profesionisti, iar in ring va intalni un ofiter de la Brigada Antidrog din Constanta.

Stirea anterioara

Sărbătorește St. Patrick’s Day cu berea Guinness, la Botoșani în Society și GIP

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.