Un alt rezultat notabil pentru dorohoianul Prisacariu Tudor: Locul 1 la Turneul de Tenis „Cupa Orhideea” P. Neamț

Un alt rezultat notabil pentru dorohoianul Prisacariu Tudor: Locul 1 la Turneul de Tenis „Cupa Orhideea” P. Neamț

Hemingway: sportul te învață să câștigi cinstit și să pierzi în mod demn, te-nvață deci, într-un cuvânt, ce este viața.

Un nou turneu acum la 14 ani locul 1, tot la Piatra Neamț (acolo sunt vreo 4 cluburi de tenis). La noi unul și ăla einchis acum...Proprietate privată.

Iubitor al tenisului, Prisacariu Tudor, 12 ani,  elev la Școala „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi în clasa a VI-a, antrenându-se  din greu, a mai obținut un rezultat notabil: locul 1 la categoria 14 ani, fără set pierdut. 

Turneul „Cupa Orhideea” a avut loc la Piatra Neamț, un oraș cu tradiție în organizarea competițiilor de tenis. 

Stirea anterioara

Inundație la Dorohoi din cauza unei „greșeli” de proiectare - FOTO

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.