Ucraineanul, premiat la Botoșani cu tricoul galben, câștigă Turul Ciclist al României

Ucraineanul, premiat la Botoșani cu tricoul galben, câștigă Turul Ciclist al României

Uncraineanul Vitali Buț, cel care a cîștigat tricoul galben în etapa a 4-a la Botoșani, a fost desemnat câștigătorul ediției cu numărul 50 a Turului Ciclist al României. Ediția de anul acesta a fost mai scurtă ca de obicei din cauza ploii torențiale care i-a făcut pe organizatori să anuleze circuitul din București care a înlocuit etapa a 6-a.

Preşedintele Federaţiei române de ciclism, Eduard Novak, a confirmat la Botoșani etapa a 6-a a ediţiei cu numǎrul 50 a Turului ciclist al României, programată sâmbătă pe traseul Buzău-Bucureşti (134 km), s-a anulat. Explicaţia dată a fost că această decizie a fost luată din cauza neobţinerii avizelor necesare pentru închiderea pe perioada trecerii caravanei pe DN2 (E85), situaţie care era cunoscută încă dinaintea startului iniţial, de pe 30 iunie, de la Marghita.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

16 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare reținute de polițiști în noaptea Învierii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.