Turneu „Tenis 10 FRT”, organizat la Dorohoi de C.S. TENIS CLUB 2008 - FOTO.

Turneu „Tenis 10 FRT”, organizat la Dorohoi de C.S. TENIS CLUB 2008 - FOTO.

Clubul Sportiv TENIS CLUB 2008 Dorohoi, a organizat duminică, 23 februarie 2014, în cadrul circuitelor de turnee „Tenis 10 FRT”, cel de al doilea turneu de tenis de câmp pentru copii (N.R.- primul turneu a avut loc pe data de 26 ianuarie).

Au participat la această competiţie sportivă, desfăşurată în incinta Sălii de Sport a Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi, copii din Dorohoi, Botoşani şi Iaşi.

Tenis 10 FRT este un proiect al Federaţiei Române de Tenis, care doreşte ca din 2014 să implementeze, într-o formă adaptată, conceptul Play and Stay T10 elaborat de ITF (Internaţional Tennis Federation). Participarea la turnee se face pe baza legitimaţiei Tenis 10 FRT, fiecare nivel având un anumit tip de legitimaţie.

Turneele Tenis 10 FRT se desfăşoară pe trei niveluri, diferenţiate astfel: ROŞU - categoria de vârstă recomandată: până la 7 ani; PORTOCALIU - categoria de vârstă recomandată: până la 9 ani; VERDE - categoria de vârstă recomandată: până la 10 ani.

La finalul acestei competiţii sportive, au fost desemnaţi următorii câştigători:

ROŞU:

Locul I – Lefter Teodor - Dorohoi

Locul II – Pălăncanu Albert - Botoşani

Locul III – Barnea Iarina – Dorohoi

PORTOCALIU:

Locul I - Ghibarsina Daria – Dorohoi

Locul II - Chirilă Rareş – Botoşani

Locul III - Ţului Eduard – Dorohoi

VERDE:

Locul I – Paisvant Radu Constantin – Iaşi

Locul II - Florea Luana – Dorohoi

Locul III – Grosu Rafael Gabriel – Iaşi

Calendarul circuitelor “Tenis 10”, organizate de Clubul Sportiv TENIS CLUB 2008 Dorohoi care vor urma pe anul 2014, este următorul:

•    23 martie

•    27 aprilie

•    25 mai

•    22 iunie

•    27 iulie

•    24 august

•    28 septembrie

•    26 octombrie

•    23 noiembrie

Toţi participanţii au primit diplome şi mici cadouri simbolice. Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=242]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.