Trofeul excelenţei primit de “Regele” fotbalului românesc”,Gheorghe Hagi la Botoșani

Trofeul excelenţei primit de “Regele” fotbalului românesc”,Gheorghe Hagi la Botoșani

Gheorghe Hagi, “Regele” fotbalului românesc”, care este şi patronului clubului Viitorul Constanţa, a fost premiat, duminică, de preşeidntele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, la pauza meciului cu Viitorul. Hagi a primit “Trofeul excelenţei”, care “reprezintă o dovadă a recunoştinţei pentru lunga activitate în şi înafara terenului de fotbal”.

Multumesc publicului pentru acest gest. Multumesc din suflet pentru aprecieri”, a spus Hagi, care a fost aplaudat de cei peste 3.000 de oameni prezenţi pe stadion, citat de botosaninews.

Gică Hagi nu a mai fost la fel de fericit la finalul meciului cu FC Botoşani, echipa sa pierzând cu scorul de 1-0. Hagi a fost supărat, a stat jumătate de oră în vestiarul echipei sale.

Când pierzi nu poţi fi fericit. S-a jucat un joc la mijlocul terenului, iar în ultimii 30 de metri nu s-a jucat cum trebuia. FC Botoşani este ca întotdeauna o echipă bună, periculoasă“, a spus Hagi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.