Trei puncte importante obținute de FC Botoșani duminică la Buzău

Trei puncte importante obținute de FC Botoșani duminică la Buzău

Duminică într-un meci susţinut în deplasare contând pentru etapa a IX-a din Liga a doua, FC Botoşani a învins cu scorul 1-0 (0-0), pe Gloria Buzău. Homneac a fost jucătorul care a adus bucuria în tabăra botoșăneana înscriind singurul gol al partidei, în minutul 55, el reluând în plasă o minge respinsă în lateral de portarul buzoian Zdrâncă, după o lovitură liberă executată bine de Boroştean. Același Homneac a ratat, zece minute mai târziu, o ocazie monumentală, după ce a tras în portarul, din poziţie de unu la unu.

Marius Popescu obține în sfârșit prima victorie în deplasare de când se află la cârma echipei. În urma acestui rezultat, FC Botoşani acumulează 12 puncteşi urcă până pe locul 8 în clasament, la egalitate de puncte cu Brăila şi Dinamo II.

Gloria: Zdrâncă (66 Sîrbu)- Jercălău, Filip, C. Puşcă (cpt), Poteraşu – M. Puşcă (64 Mihălcescu), Boboc, Spătaru (64 R. Tudor), Corcoveanu – Prodan, Câmpeanu. Rezerve: Manea, Mocanu, Berceanu. Antrenor: Mihai Ciobanu

FC Botoşani: Curileac – Patache, Atudorei, Poverlovici, Acsinte (cpt) – Matiş (46 Homneac), Bordeanu, Rudac, Boroştean – Matei (62 Chişu), Ferreira. Rezerve: Roheţki, Dinu, Sandu, Văscan, M. Bordeianu. Antrenor: Marius Popescu.

Rezultatele etapei:

Sâmbătă, 8 octombrie

Delta Tulcea – Victoria Brăneşti 2-1

FC Snagov – Astra II Giurgiu 4-0

Callatis Mangalia – CS Otopeni 2-0

CS Municipal Studentesc Iaşi – Viitorul Constanţa 1-0

CF Brăila – FCM Bacău 1-0

Dinamo II Bucureşti – Săgeata Năvodari 0-1

Farul Constanţa – Dunărea Galaţi 2-0

Duminică, 9 octombrie

Gloria Buzău – FC Botoşani 0-1

Clasament:

1.Delta Tulcea16
2.Săgeata Năvodari15
3.Viitorul Constanţa14
4.FC Farul Constanţa13
5.FC Snagov13
6.CS Municipal Studenţesc Iaşi13
7.Dinamo II Bucureşti12
8.FC Botoşani12
9.CF Brăila12
10.Astra II Giurgiu11
11.FCM Bacău10
12.Dunărea Galaţi10
13.Victoria Brăneşti8
14.Gloria Buzău8
15.Callatis Mangalia6
16.CS Otopeni5

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.