Trei medalii de aur cucerite de Loredana Toma la Europenele de haltere

Trei medalii de aur cucerite de Loredana Toma la Europenele de haltere

CS Botoşani şi-a mai trecut în palmares încă şase medalii la Campionatul European de haltere ce se desfăşoară în această perioadă la Izvorani. Cel mai bun rezultat îi aparţine sportivei Loredana Toma care a cucerit trei medalii de aur.

Loredana Toma a concurat la categoria 63 de kilograme. Ea s-a impus atât la stilul smuls cu 91 de kilograme cât şi la aruncat cu 108 kilograme. Cu un total de 199 de kilograme Loredana Toma a câştigat categoria. Tot astăzi şi tot la categoria 63 de kilograme, Anamaria Abălaşei a cucerit trei medalii de bronz. Ea a ridicat 74 de kilograme la stilul smuls şi 93 la aruncat.

„Este un rezultat extraordinar. Loredana Toma este prima sportivă din România care reuşeşte să cucerească trei medalii de aur la acest Campionat Mondial. Un rezultat foarte bun a obţinut şi Anamaria Abălaşei. De asemenea, remarc rezultatul bun a lui Doru Stoian chiar dacă nu a luat medalie. S-a clasat pe locul cinci la smuls şi pe şase la aruncat şi total. El este în primul an la această categorie. Este un concurs foarte puternic. Sunt 178 de sportivi din 26 de ţări”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani, citat de botosaninews.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.