Trei botoşăneni vor concura la Campionatul European şi respectiv Campionatul Mondial de haltere

Trei botoşăneni vor concura la Campionatul European şi respectiv Campionatul Mondial de haltere

Trei sportivi legitimaţi la CS Botoşani vor concura în această primăvară la Campionatul European şi respectiv Campionatul Mondial de haltere. Prima competiţie este destinată seniorilor iar cea de a doua juniorilor.

„În urma rezultatelor obţinute de sportivii noştri în ultima vreme vom avea o reprezentantă la Campionatul European de haltere, categoria seniori. Este vorba de Loredana Toma va concura la categoria 58 de kilograme. Ţinând cont că este la categoria cadeţi Loredana Toma are obiectiv clasarea pe locurile I-VI”, a spus Andrei Amos care a adăugat:

„În luna mai vom avea Campionatul Mondial de juniori, în Guatemala. Vom fi reprezentaţi de Bianca Molie la categoria 58 de kilograme şi Florin Bejinariu. Ambii au obiectiv clasarea pe primele şase locuri”.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.