Tragerea la sorţi a optimilor Cupei României: Vaslui - FC Botoşani ! Vezi programul complet

Tragerea la sorţi a optimilor Cupei României: Vaslui - FC Botoşani ! Vezi programul complet

Luni, a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României la fotbal. Şansa a fost de partea formaţiilor puternice, echipele cu pedigree din Liga 1 evitând să se întâlnească în meci direct.

Cea mai interesantă partidă se anunţă a fi cea dintre Petrolul şi Rapid, două formaţii cu o bogată istorie în spate. Pandurii se poate considera cea mai norocoasă formaţie, în calea trupei din Târgu Jiu ieşind Ripensia Timişoara, formaţie din Liga a V-a. Meciurile se vor juca într-o singură manşă, pe terenul primei echipe, în perioada 29-31 octombrie.

Rezultatele tragerii la sorţi:

Chindia Târgovişte - Dinamo

Rapid - Petrolul

Ripensia Timişoara - Pandurii Târgu Jiu

Vaslui - FC Botoşani

Steaua - ACS Poli Timişoara

Integral pe prosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.