Surpriză la EURO 2016. Decizia a fost anunţată în urmă cu puţin timp de UEFA. Sunt vizate trei ţări

Surpriză la EURO 2016. Decizia a fost anunţată în urmă cu puţin timp de UEFA. Sunt vizate trei ţări

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei, după ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile disputate sâmbătă la Campionatul European, informează oficialii forului european, citaţi de Reuters.

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a decis să deschidă 3 capete de acuzare împotriva federaţiei maghiare după ce suporterii unguri au folosit torţe, au aruncat cu obiecte în teren şi au creat probleme în tribună, la meciul cu Islanda.

Un martor, citat de agenţia Reuters povesteşte că “poliţia a fost nevoită să intre în sectorul ocupat de fanii maghiari iar un jucător al naţionalei islandei a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.”, în timp ce se bucura pentru reuşita lui Gylfi Sigurdsson.

O altă procedură disciplină a fost deschisă împotriva Federaţiei Belgiene, după ce suporterii au aprins torţe în timpul meciului câştigat împotriva Irlandei cu 3-0, scrie Mediafax.

Nici Portugalia nu a scăpat şi va primi, probabil, o amendă după ce un suporter a intrat pe teren la meciul 0-0 cu Austria, pentru a-şi face un selfie cu vedeta portughezilor, Cristiano Ronaldo.

Deocamdată a fost stabilită doar data la care va fi audiată Federaţia de la Budapesta, 21 iunie, în timp ce Belgia şi Portugalia vor fi judecate ulterior. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.