Suporterii care vor să susţină FC Botoșani în deplasarea de la Timişoara își pot cumpăra bilete și online

Suporterii care vor să susţină FC Botoșani în deplasarea de la Timişoara își pot cumpăra bilete și online

Suporterii care vor să-i susţină pe fotbaliştii botoşăneni la meciul cu ACS Poli Timişoara din tribune pot să-şi cumpere biletele şi online.

Biletele au acelaşi preţ, 10 lei la Peluza Sud, 15 lei la Tribunele I şi II şi 25 de lei la Tribuna 0. Clubul Timişoarei a reuşit să pună la punct sistemul online de ticketing, astfel că suporterii care doresc să îşi aleagă locul pe stadion o pot face dacă îşi cumpără biletul online.

Acest lucru se va putea face tot începând de joi, de pe site-ul www.kitckets.ro. Biletele vor fi apoi ridicate de la casieria de lângă vestiarele stadionului, cu menţiunea ca trebuie ridicate cu cel puţin cinci ore înainte de startul partidei, în cazul de vineri, până la ora 14.

Online, fanii îşi vor putea selecta exact rândul şi numărul scaunului pe care vor să stea la meci. ACS Poli joacă vineri de la ora 19 cu FC Botoşani în etapa a V-a a Ligii I.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânără din Dorohoi arestată preventiv pentru trafic de persoane

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.