Superkombat revine la Bucureşti pe 23 mai cu un super-eveniment

Superkombat revine la Bucureşti pe 23 mai cu un super-eveniment

Promoţia Superkombat revine la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Polivalentă, cu un spectacol incendiar, transmis în direct în 90 de ţări, şi din care nu vor lipsi fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, promotorul Eduard Irimia anunţând totodată că o parte din încasări va fi donată.

În total, luptători de pe trei continente vor participa la gala care va programa un maraton de meciuri profesioniste. "Practic, vor avea loc două evenimente într-unul singur. Prima parte va fi dedicată celor mai buni luptători români din noua generaţie, iar în partea a doua vom avea sportivi consacraţi la nivel internaţional. Totodată, pot anunţa faptul că am semnat un parteneriat cu fundaţia Fight for Life, dar avem sprijinul şi al Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact şi în special al Alteţelor Sale Prinţul Paul şi a Prinţesei Lia a României, astfel că o parte din încasări va ajunge la copiii bolnavi de cancer şi la orfelinate", a declarat promotorul Eduard Irimia.

„Mă bucur că pot lupta din nou acasă, la Bucureşti, după foarte mult timp. Sincer să fiu, voi avea şi mari emoţii fiindcă în tribune va fi toată familia, care vrea să ne vadă pe mine şi pe fratele meu, dar sunt convins că tricolorul va flutura şi de această dată învingător. În plus, vom lupta şi pentru o cauză nobilă, aşa că motivaţia este mult mai mare", a spus campionul mondial Superkombat. Andrei Stoica.

Deţinătorul centurii mondiale "New Heroes", ploieşteanul Amansio Paraschiv, noul star al diviziei uşoare Cristi Spetcu, Ciprian Şchiopu, Cristian Ristea, dar şi una dintre cele mai spectaculoase apariţii din ringul Superkombat, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase, se vor afla printre românii care vor lupta în direct pe Eurosport în gala de la Sala Polivalentă.

Pe lângă spectacolul din ring, fanii prezenţi pe 23 mai la gala de la Bucureşti vor avea parte şi de momente artistice. În plus, în prima parte a evenimentului, cei mai buni luptători din ţară, reprezentând toate ramurile sporturilor de contact, printre care MMA, kempo, kyokushin sau box, vor lupta pentru a câştiga un loc în elita Superkombat. Astfel, Cristian Milea, Mădălin Crăciunică, Mirel Iacob, Cosmin Ionescu, Adrian Giurgiu, Claudiu Bădoi, Andrei Ostrovanu, Ionuţ Stanciu, Costin Mincu, dar şi absolventa de teologie şi totodată campioana mondială la kempo Cristiana Stancu sunt gata să bifeze un nou eveniment spectaculos.

Biletele pentru Superkombat World Grand Prix vor avea un preţ promoţional, cuprins între 20 şi 30 de lei, urmând să fie disponibile începând de săptămâna viitoare în reţeaua eventim.ro, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, dar şi la casele Sălii Polivalente. Gala programată să înceapă de la ora 20:00 va fi transmisă în direct de Sport.ro în România şi de Eurosport la nivel internaţional.

Stirea anterioara

Antena 1, amendă uriașă pentru obscenități și reconstituirea unei crime

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.