Ștefan Florescu a încântat publicul în pauza meciului Ceahlăul-Steaua

Ștefan Florescu a încântat publicul în pauza meciului Ceahlăul-Steaua

Botoșăneanul care a concurat la „Românii au talent” a oferit spectatorilor o demonstrație de jonglerie cu mingea de fotbal.

În pauza dintre reprizele meciului Ceahlăul-Steaua, tânărul botoşănean a oferit un număr de virtuozitate cu balonul rotund.

Îmbrăcat în echipamentul echipei locale, Ştefan Florescu le-a arătat celor 10.000 de spectatori prezenți la meci cum se poate jongla cu mingea de fotbal pe ritmurile muzicale.

Sursa: Adevărul

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O săptămână de legendă.... la Teatrul Vasilache

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.